Ціна автоцивілки 2018 року підвищується, що варто знати водіям

Закон каже, що автоцивілка є обов’язковим полісом для кожного автовласника.

Після ДТП, скоєного з вини автовласника, страхова відшкодує збитки усім постраждалим сторонам. При цьому вартість пошкодженого майна автовласнику не відшкодовується.

Автоцивілка ОСАГО (ОСЦПВ). Ціна, де отримати

автоцивілку ОСАГО, ціна

Наша компанія https://avtocivilka.net.ua/uk/ оформлює автоцивілку ОСЦПВ, ціна доступна. Страхові послуги ми надаємо багато років поспіль, за цей час відшкодували вартість пошкодженого майна у всіх страхових випадках.

Документи, необхідні для полісу цивільної відповідальності, та його ціна

Ціна полісу цивільної відповідальності

  • Паспорт або водійське свідоцтво.
  • ІН платника податків.
  • Для пільгових категорій страхувальників документ, який підтверджує право на пільгу (пенсійне посвідчення, документальне підтвердження учасника війни, ліквідатора аварії на ЧАЕС і т.п.).
  • Свідоцтво про реєстрацію ТЗ (техпаспорт на автомобіль).

Ціна полісу цивільної відповідальності залежна від водійського стажу, терміну безаварійного водіння, типу ТЗ, місця реєстрації, сфери використання.

Ціна автоцивілки у 2018 році та розмір покриття

Ціна автоцивілки у 2018 році

Згідно закону, вартість відшкодування за збитками, завданими майну третіх осіб, обмежується сумою в 100 тисяч грн на постраждалого.

Сума страхової виплати за шкоду життю і здоров’ю людини, не перевищує 200 тисяч гривень.
При цьому величина франшизи для відшкодування втраченого майна 0 2000 грн. Для збитків здоров’ю (життю) людини, франшиза не використовується.

Ціна автоцивілки у 2018 році у нашій страховій компанії доступніша, ніж у конкурентів. При настанні страхового випадку покриття виплачується в скорочені терміни.

Європротокол та автоцивілка ціна Київ для автобусів

автоцивілка ціна Київ

Особа, яка потрапила до ДТП, повинна негайно викликати представників поліції. Якщо в аварії немає постраждалих осіб, загальна сума покриття не більше 50 тисяч гривень, а винуватець аварії повністю визнав провину, оформлюється Європротокол. Це спрощений і швидкий метод оформлення страхової події. Сторони можуть оформити настання страхового випадку без участі поліцейського.

Правильно оформлений Європротокол повністю замінює поліцейську довідку, та законним підтвердженням настання страхового випадку по договору автоцивілки.

До заповненого Європротоколу додаються фотографії з місця події.

Варто знати! Договір страхування підписується сторонами строком на 1 рік, для автобусів з пасажировмісткістю від 20 осіб на 6 місяців.

Відповідно, автоцивілка ціна Київ для власників автобусів вища.

Спеціалісти нашої страхової компанії нададуть професійні роз’яснення з приводу дій при настанні випадку, а також правил оформлення Європротоколів.