Автошкола на борщагівці Константа-ГС

Автошкола Київ. Борщагівка


Якщо ви мешканець Борщагівки і знаходитесь в пошуку гідної автошколи варто звернути увагу на філію автошколи Констаета ГС. Борщагівка досить великий район Київа, який включає в себе Микільську Борщагівку, Південну Борщагівку, Петропавловську та Софіївську.

Філія автошколи Константа-ГС на борщагівці знаходиться за адресою: м Київ, вулиця Героїв Космосу, 2-Б.

У нас величезний досвід роботи в навчанні водінню в Києві (близько 22-двох років). Наш автопарк складається з нових автомобілів, обладнаних спеціальними педалями для інструкторів щоб уникнути аварійних ситуацій. Ми серйозно підходимо до навчання водінню, тому всі наші авто класи обладнані спеціальними навчальними матеріалами у вигляді плакатів, стендів, автомобільними механізмами і схемами.

Наші учні можуть відвідувати ранкові, вечірні групи і групи вихідного дня.

Ви зможете пройти виїзну медичну комісію прямо у нас на місці, у філії на Борщагівці.

Ми супроводжуємо наших учнів в в ТСЦ (ДАІ) до отримання ними водійських прав на руки.
Знань наших інструкторів досить, щоб ви успішно пройшли теоретичний курс навчання, а також закріпили практичні навички водіння.
Ми допоможемо вам придбати вам необхідну літературу, щоб ви змогли готуватися до іспитів заздалегідь.Ми просимо своїх учнів відноситься до навчання в автошколі акуратно і уважно, а також пом’ятати автомобіль — це підвищений засіб небезпеки.

При вступі до нашої автошколи ми укладаємо договір на навчання, де прописані всі пункти курсів водіння і теоретичних занять.

Правила дорожнього руху вивчаються з нашими викладачами досконально. Ці правила необхідно знати не тільки для того, щоб скласти іспити, а для того, щоб безпечно пересуватися київськими дорогами і трасах міжнародного значення.
Ви завжди зможете задати нашим інструкторам окремі питання, розібрати складні схеми проїзду, черговість їзди на перехресті.
Окремо проводяться уроки з вивчення дорожніх знаків, особливо знаків «пріоритетності», «забороняють» знаків і багато іншого. Слід зазначити, що у нас дуже велика увага приділяється практиці їзди на автомобілі. Одна справа теорія і зовсім інша справа практика водіння. Ми готуємо своїх учнів до впевнене їзді на автомобілі!Ми готуємо вправних водіїв з якими не страшно зустрітися на дорозі. То ж якшо в вас є бажаннявільно і впевнино почуати себе на дорозі ми будемо раді вас вітати в наших стінах.