Перевезення меблів на далекі відстані

Транспортування меблів при переїзді в інше місто — дуже копітка і клопіткий процес, для якого буде потрібно вантажне таксі. Найкраще це справа довіряти досвідченим фахівцям. Вони доставлять вантаж максимально швидко і без пошкоджень.

Переваги:

  • швидка і безпечна доставка вантажу в потрібну точку;
  • економія власного часу та фізичного здоров’я;
  • не потрібно кожну хвилину турбуватися про стан меблів;
  • індивідуальний підхід до замовника;
  • допомога при упаковці і розпакуванні меблів;
  • повна відповідальність в разі пошкодження вантажу або виникнення надзвичайної ситуації;

Ні для кого не секрет, що дороги в країнах СНД якістю не відрізняються. Перевезення меблів: Львів, Чернігів, Київ і будь-який інший український місто — це величезний ризик. При неправильному підході меблі здатні пошкодитися, а в гіршому випадку — поламатися зовсім з огляду на постійну тряски. Це не дивно, адже далеко не кожен водій здатний подбати про збереження вантажу при відсутності асфальту як такого.

До співробітників нашої компанії подібне не відноситься: за весь час існування не було зареєстровано жодного випадку, коли вантаж доставлявся до місця призначення пошкодженим або в розламаному стані.

Гарантом якості і відмінної роботи є, перш за все, репутація. Вона напрацьовується роками і залежить від кожного клієнта. Ми використовуємо індивідуальний підхід і намагаємося враховувати всі вимоги замовника.

Що входить в набір послуг, що надаються?

1. Розбір і упаковка меблів з урахуванням всіх її особливостей.

2. Здійснення транспортування вантажу до точки призначення.

3. Надання допомоги при розборі і розпакуванні.

Чому вантажне таксі є одним з найвигідніших варіантів?

Так, дійсно: на перший погляд може здатися, що ціни на дану послугу занадто завищені. Насправді витримати виснажливий шлях без необхідного досвіду людина не зможе фізично. Сама по собі дорога не відрізняється простотою, але головне — це збереження вантажу.

При самостійному здійсненні перевезень ризик щось пошкодити значно підвищується. Насправді мало кому вдається перевезти майно без пошкоджень, особливо, якщо людина займається цим вперше. Наші фахівці за роки практики особисто переконалися, що шанс розбити по дорозі навіть не самий крихкий матеріал досить високий.

Щоб перевірити компанію на якість, Ви можете самі замовити перевезення вантажу, або ж подивитися відгуки клієнтів. Деякі з них, до речі кажучи, входять в розряд постійних і замовляють транспортування громіздких речей час від часу.

На даний момент здійснюються перевезення меблів: Львів, Харків, Київ з країн СНД. Організація готова взятися навіть за ті завдання, які здаються непосильними: перевезти дорогі меблі зі скляними вставками або транспортувати кришталеві елементи декору. Це далеко не вперше, крім того, кожна угода підкріплюється договором і гарантією!