Перевезення спецтехніки

Перевезення техніки – це один із основних напрямків у роботі транспортної компанії https://tral.ltd/. За шість років роботи ми досягли лідируючих позицій у сфері послуг з перевезення та евакуації спецтехніки.

А кількість постійних клієнтів у наших базах зростає в геометричній прогресії, що промовистіше за будь-які відгуки. Домогтися цього ми змогли завдяки ідеально організованій роботі та бажанню зробити перевезення техніки доступним та зручним.


Евакуація техніки – це складний процес, який необхідно продумати до дрібниць, і потім точно втілити в життя складений план. Саме тому компанія НАЗВА приймає на роботу лише відповідальних та кваліфікованих співробітників. Адже саме від особистих якостей і досвіду кожного співробітника залежатиме надійність і якість послуг, що надаються нами.

Всі фахівці, які працюють у нас, пройшли спеціальне навчання та постійно проходять перевірку на рівень професійної кваліфікації. Вигідні умови роботи та найвищі вимоги до персоналу роблять свою справу – у нас сформувався колектив найкращих фахівців з перевезення та евакуації техніки.


Наша гордість – це наш автопарк. Ви ніколи не отримаєте відмову через те, що у нас не буде необхідної техніки. Наш автопарк складається з надійних та сучасних автомобілів, у складі яких можна зустріти якісний маніпулятор. І ми не обходимося парою трійкою машин і забезпечуємо їхню різноманітність, щоб у повній відповідності забезпечити якісну евакуацію техніки.

Транспортування негабаритних вантажів

Потреба у переміщенні негабаритних вантажів виникає як у державних, так і приватних організацій. Нерідко подібною послугою користуються бізнесмени, які працюють у будівельній сфері чи торгової галузі. Такий напрямок може бути цікавим і людям, які виконують ремонт та відновлення різних об’єктів.

Більшість комерційних організацій періодично стикаються з необхідністю переміщення негабаритних чи нестандартних вантажів. Нерідко транспортування потрібно здійснювати не тільки містом, але й по всій країні. Деякі види негабаритних вантажів доставляють до інших країн, якщо підприємець здійснює міжнародну діяльність.

Щоб успішно перемістити нестандартні, великовагові чи негабаритні конструкції, слід звертатися до професійних вантажоперевізників, які працюють у цій галузі протягом тривалого часу.

Обрана для співпраці організація повинна виконувати доставку на певну відстань. Компанія, що займається негабаритними перевезеннями, повинна мати спецтехніку для навантаження, відповідні транспортні засоби для успішного переміщення. Перед тим як виконувати вантажоперевезення нестандартних конструкцій, професіонали визначаються з відповідним розміром спецтехніки, а також її прийнятною вантажопідйомністю.

Від того, наскільки добре підготовлені співробітники логістичної компанії, залежить успішність та своєчасність доставки нестандартного вантажу.