Газ на авто: що варто знати?

Беззаперечно монтаж газобалонного обладнання на авто має масу переваг: і економія сімейного бюджету головна з них. Газ дешевший вид палива. І навіть за умови більшого його “споживання” двигуном у порівнянні з бензином — все одно економія відчутна. 

Як і будь-які компоненти у системі автомобіля — ГБО також потребує періодичної перевірки. Майстри професійного СТО Motor-Gas зазначили, що проходження технічного обслуговування є запорукою безперебійної роботи авто на газу, дозволяє запобігти раптовим поломкам та дорогому подальшому ремонту. 

Спеціалісти цього автосервісу розповіли, що практикують проведення 2 різних видів ТО газобалонного обладнання.

KA8qZRTGCW_jPVBdvaG_1jTqBWGwFNHqa_l_gQT7iatjZvIkB0euH2NBhflyi2xfmugqQaw5Wx7jULQoKwost6SutzJHfkPqjhQhw6cfuUmA9ErobivWHozdyhYOu1WWX0rg_-p44Ne4P1z9uHHD8WwWyXkoPY8K8YaediDADocYUv2zjq6Ya6j28dJStQ

Нульове ТО: що це таке і навіщо воно потрібне?

Після того як майстри провели монтаж ГБО на вашому авто, рекомендують деякий час поїздити з встановленим газобалонним обладнанням (приблизно 1000-1500 км), і пройти перше текстове або нульове ТО. 

На Motor-Gas пояснили, що цієї відстані достатньо аби ГБО підлаштувалося під ваш стиль водіння. І під час візиту до СТО (який триватиме максимум 30 хвилин) спеціаліст оцінить коректність функціонування газу на авто. Так, на даному автосервісі цю послугу надають з залученням комп’ютерної діагностики, що дуже дає змогу “бачити” досконало усі нюанси роботи устаткування. Взагалі треба відмітити, що наявність сучасних інструментів та техніки на СТО — це показник професійного підходу у роботі автосервісу. В арсеналі компанії й навантажувальний стенд, який також залучають і до ремонту гібридних авто (ремонт гибридных авто).

ILANWJveXHDs_rCa0YiTqC10fq2nf8-Cv1NQtc-BBioF9GTRw6U6DTDxS1mT8FbDGrqqvE-fOB0wyYcQDa0CsLQ1JE_QoU4Su5BJYcB135E2NgsNJHuDfvYJs4xHhdjR7bjSyQBAQt42WgVREPoFWSy_fTRQGy4HNTq4DcFeUXCrHaBp-oF99TgfUesfkw

Планове ТО: ніяких незапланованих “сюрпризів”

Тут однозначна порада досвідчених майстрів з монтажу ГБО: проходити періодичний огляд автомобіля на газу. Під час надання цієї послуги спеціаліст перевірить міцність кріплень, герметичність системи в цілому, замінить фільтри. Гранична відстань, коли варто звертатися за діагностикою – 10000 км. 

Такий періодичний контроль газової системи дозволить зберегти коректну роботу авто, безпечно та надійно використовувати автомобіль для власних або робочих потреб.

Обирайте перевірені станції технічного обслуговування: з позитивними відгуками, добре оснащенні сучасним обладнанням та з достойними умовами очікування для клієнтів. Усе це говорить про відповідальний підхід компанії до відвідувачів. Такий сервіс дбає про свою репутацію та намагатиметься надати якісні послуги.