Реальні варіанти, що дозволяють знизити відсотки по кредиту

uacreditКредитні кошти дозволяють багатьом людям вирішити фінансові питання в короткі терміни. Але іноді виникає необхідність закрити взяту позику якомога швидше. У ситуації, коли це не виходить, люди змушені брати додаткові позики, щоб погасити відсотки, або для використання коштів в щоденних витратах. Дуже часто використовують сервіси на зразок uacredit.pro/ua/.

Виходить замкнуте коло, з якого складно вибратися. З’являється потреба в зниженні процентної ставки або термінах і розмірах регулярної виплати при збереженні грошових коштів і на інші витрати.

Способи отримання першого кредиту і зниження відсотків по існуючому позикою різні. Необхідно чітко усвідомлювати цю різницю, щоб правильно скористатися рекомендаціями, описаними в статті. Детальніше тут.

Що зробити, щоб знизити відсоток за діючим кредитом

За діючою позикою є можливість знизити щомісячні виплати. Банками надаються два способи, що дозволяють це зробити:

  • Реструктуризація грошової позики. Це процедура, при якій можлива зміна умов для регулярних виплат. Для отримання схвалення на проведення реструктуризації банк повинен отримати докази в необхідності цієї процедури.
  • Перекредитування або рефінансування. Це надання нової кредитної позики для погашення діючого кредиту. Нову кредитну позику можна отримати в будь-якому банку з найбільш вигідними умовами. Можна також скористатися послугами приватних кредиторів.

Як отримати новий кредит з найменшими відсотками

При зверненні в банк клієнту, як правило, надають інформацію про кредити з високим відсотком. Однак є кілька варіантів, які можна застосувати, щоб щомісячні виплати були оптимального розміру, і була можливість скористатися знижками, що надаються банком:

  • Укласти договір з банком на зарплатний проект. При укладенні такого договору, споживач стає зарплатним клієнтом. При відкритті зарплатного рахунку, можна розраховувати на зменшення ставки по кредиту на 0,5%. А також мати на увазі, що співробітники банку можуть пропонувати й інші вигідні пропозиції щодо грошових позик клієнтам, які регулярно користуються послугами банку.
  • Деякі державні свята, такі як Новий рік, Різдво, Великдень, День Перемоги є відправною точкою в банках на проведення серії акцій на більш вигідні кредитні пропозиції. Корпоративні свята банку також можуть послужити стимулом для випуску акційної пропозиції.
  • Дізнатися інформацію в банку про наявність знижок для інвалідів, пенсіонерів, військових і т. д.
  • У деяких банках існує акція, що дає знижку при одночасному оформленні декількох кредитів.

Це нескладні варіанти, які реально існують в банках, але про них не всім відомо.